Bevara Valhallabadet

Valhallabadet har cirka 500.000 besökare per år och Valhalla Idrottsplats har 50.000. Scandinavium har 600.000 besökare per år. Nu planerar man att flytta Scandinavium och bygga en ny sportarena. Scandinavium skall flyttas antingen till Valhallabadet eller Valhalla Idrottsplats. Detta medför såklart att endera plats behöver rivas. Om Valhallabadet rivs så planerar man att bygga ett nytt bad i frhamnen.

Inte nog med att det är ett vansinne att bygga ännu en sportarena och “flytta” Scandinavium, man överväger seriöst att riva ett fungerande bad som besöks av närmare 1500 personer per dag. En byggnad som utifrån dess arkitektur och konstutsmyckade väggar borde kulturminnesmärkas.

Flytta Scandinavium till Frihamnen eller bygg den nya arenan där om ni nu måste ha en arena till, men ge katten i mitt Valhallabad.

Hur i helvete kan man ens komma på en sådan urbota korkad idé. I min värld kan en sådan person, som anses vara expert på området, uppenbarligen bara kallas en sak – INKOMPETENT! Eller faktiskt två, IDIOT också!

Tyvärr har dessa politiker och tjänstemän samma överlevnadsförmåga som Särimner.

Jag läser löpande en stor andel nämnderapporter m.m. och slås ideligen av vilka vansinniga och ogenomtänkta idéer som poppar upp. Det kanske inte är så konstigt med tanke på att man aldrig behöver ta ansvar, vare sig som politiker eller tjänsteman.

Med risk för att verka tjatig – återinför tjänstemannaansvar omedelbart!