Västgötarnas Allehanda eller Georg-Posten?

image

Jag börjar undra – är det jag som förändrats de senaste veckorna eller är det GP? Näää, såklart det inte är jag… har letat efter intressanta artiklar att reflektera över eller rent av bara inspireras av! Ja, jag vet, GP har inte direkt stått för enastående journalistik de senaste decenierna, men som inbiten Göteborgare känns det relevant att ta del av lite lokalpatriotisk information!

Men, vad är det egentligen som har hänt? Jo, ta en titt på bilden – känns igen, eller hur? Detta är inget annat än en upphottad kvällstidning! Trist, de slutade jag läsa för cirka 20 år sedan (jag tror det var i samband med den avbitna snopphistorien).

Tänkte här ge några exempel på vilket bristfälligt innehåll GP har genom att jämföra med DN… efter nio sidor kom jag äntligen till insikt – testa själva! Pinsamt att kalla GP en dagstidning!

Så det är bara att flytta till ett annat geografisk område som erbjuder en något mer intressant journalistik!? Eller helt enkelt konvertera till en lokalpatriotisk Quisling!

Hmmm, eller så kanske jag skulle starta min egen tidning…